Att ge sig på ett projekt utanför sitt kompetensområde utan att ta hjälp av någon med rätt utbildning och kvalifikationer, kan bli dyrt i längden. Trots detta är det inte ovanligt att många gör just det när det kommer till AV-utrustning och mötesteknik.

Många går i fällan och frestas av elektronikhandelns attraktiva lockpriser på konsumentprodukter, och jämför med hur lätt det är att koppla in en TV hemma i vardagsrummet. Att installera konsumentprodukter i företagets konferensrum är dock varken hållbart eller driftsäkert. I förlängningen skapar detta frustration hos medarbetarna, samtidigt som det varken blir billigare eller bättre för företaget.

Här är fem starka skäl till varför ni bör ta hjälp av en professionell AV-leverantör när era konferensrum ska utrustas;

  1. Hållbar investering De förstår sig på lösningarnas livscykler och hållbarhet. De ser inte bara den lösning du behöver idag, utan förstår hur dina behov kommer att förändras och utvecklas i framtiden.
  2. Produkter De är inte låsta till några särskilda produkter eller varumärken. De väljer lösningar som bäst uppfyller ställda krav, inte vad som ger högst säljbonus, eller råkar finnas i lager. De ska även ha bred koll på de lösningar som finns på marknaden och kan därför rekommendera det som är bäst lämpat för era unika behov.
  3. Kunskap De designar, projekterar, levererar, installerar och integrerar all din AV-utrustning. De samordnar installationen med övriga intressenter och ställer alla de rätta frågorna vilket underlättar ert arbete.
  4. Säkerhet Är produkterna säkra att använda ur ett IT-säkerhetsperspektiv nu när fler och fler produkter ska vara kopplade på nätverk? Går produkterna att uppgradera när nya standarder införs?
  5. Service De installerar inte bara ditt system och försvinner, utan bör även kunna erbjuda serviceavtal inklusive övervakning av era system och mötesrum. Distansövervakning möjliggör att flertalet problem kan uppmärksammas direkt när de uppstår och ofta avhjälpas innan de upptäcks av användarna. I slutändan ger det er färre felanmälningar till IT-avdelningen, mindre frustration och bättre produktivitet tack vare minskat antal driftstopp.

Vi kan styra ert projekt i rätt riktning och hjälpa er från början till slut så att ni undviker fallgroparna på kort sikt och minskar risken för oförutsedda kostnader på lång sikt.

Med Informationsteknik Scandinavia AB som partner kan du hålla dig informerad om branschens trender, vara säker på ditt beslutsfattande och säkerställa fungerande system för din organisation.

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer eller få en inbjudan till vårt nästa kunskapsevent på Informationsteknik Academy.

Jonas Örtqvist, Informationsteknik Scandinavia AB
Kontakta gärna mig för mer information