hero

Är du vår nya projektledare i Malmö?

Informationsteknik Scandinavia AB är en av Sveriges ledande leverantörer inom ljud-, ljus- och bildteknik. Vi erbjuder uthyrning, systeminstallation, service, projektering och rådgivning. Informationsteknik startades 1989 och har över 30 års erfarenhet och ett brinnande intresse för teknik. Vår spetskompetens gör att vi alltid kan erbjuda våra kunder det senaste inom AV-teknik. Informationsteknik finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sandviken och Umeå, vi är idag över 100 medarbetare i bolaget.

OM TJÄNSTEN
Brinner du för kundrelationer och att göra skillnad hos kunder? Drivs du av att leda projekt med kundanpassade lösningar? Arbetet som projektledare hos Informationsteknik kräver god kommunikationsförmåga, noggrannhet, arbete i högt tempo samt kapacitet att hålla många bollar i luften samtidigt. Nu söker vi nästa stjärna och kanske är det just dig vi letar efter. Som medarbetare hos oss erbjuds du en arbetsmiljö som präglas av engagemang och framåtanda. En platt organisation leder till korta beslutsvägar som i sin tur leder till att idéer snabbt blir till verklighet. Hos Informationsteknik värdesätts alla roller lika högt och vi ser därför att individuella prestationer påverkar företagets framgång. Vi är ett företag som växer och söker därför nu en medarbetare som vill vara med på vår resa framåt.

ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för att projekt genomförs enligt avtal med kund. Du ansvarar även för planering, ekonomi, genomförandet och uppföljning av dina projekt. Du kommer att göra riskbedömningar, förhålla dig till tidsplaner, planera logistik och resurser för att säkerställa att leveransen håller utlovad kvalitet, tidplan och ekonomiska ramar. Dina blivande kollegor är ett ambitiöst gäng med stor passion för arbetet. Det är viktigt att din grundinställning är att se möjligheterna och inser att vi alltid gör vad som krävs ute hos våra kunder. Tidigare erfarenhet inom AV-branschen eller likvärdig och är självklart meriterande. Någon form av erfarenhet av projektledning tror vi är en förutsättning. Men det allra viktigaste är ändå att du har rätt inställning, attityd och att du är en lagspelare.

Tjänsten är en heltidsanställning. B-körkort är ett krav och egen bil är ett plus.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande då vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till rekrytering@informationsteknik.se skriv ”Projektledare Systeminstallation, Malmö” i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Persson, 040-614 26 78 eller andreas.persson@informationsteknik.se