hero

Teknisk projektledare till eventavdelningen

Brinner du för kundrelationer och att skapa oförglömliga kundupplevelser? Drivs du av att leda projekt med kundanpassade lösningar? Event-teamet i Stockholm växer och behöver nu förstärka teamet med en erfaren projektledare. Passa på att söka denna tjänst och var med på resan!

Som projektledare på eventavdelningen hos oss blir du en del av ett härligt gäng. Här erbjuds du chansen att bli en del av ett företag som just nu växer och samtidigt satsar på utvecklingen hos sina anställda. Som projektledare ansvar du för hela processen från förfrågan till planering och genomförande.

Dina arbetsuppgifter

  • Löpande planera, genomföra och följa upp kundprojekt
  • Sammanställda erforderligt material som kunden kan ta beslut utifrån
  • Bygga och bibehålla goda kundrelationer
  • Vara navet i kommunikationen med kunder, leverantörer och egen personal i projekten
  • Dokumentera och administrera sälj- och projektprocesserna

Vi erbjuder dig en bred och varierande roll där du blir vårt ansikte utåt mot kund. Lärande och utveckling kommer att vara en naturlig del av det dagliga arbetet. Vi tror på frihet under ansvar samt en vilja att hela tiden göra sitt yttersta och ger dig därför förutsättningar för det.

För att lyckas i rollen behöver du

  • Relevant praktisk erfarenhet av projektledning inom branschen
  • Ha en bred teknisk förståelse/erfarenhet
  • Kunna översätta kundens behov till en teknisk lösning
  • Vara flexibel och lösningsorienterad

Vi tror även att du är en person som är van vid att arbeta med flera projekt parallellt och leverera skräddarsydda funktioner till kund. Du är stresstålig och anpassar dig efter situationer. Då du arbetar nära med både kunder och kollegor är du bra på att skapa relationer och nätverk både internt och externt. Du är inte rädd för att ta kommando när det behövs och förstår vikten av att leverera i tid.

Vi ser även att du delar våra värdeord – Öppen, ärlig och tydlig. Hålla vad du lovar. Var hjälpsam och flexibel. Inkludera.

Vi ser fram emot din ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan till rekrytering@informationsteknik.se skriv ”Projektledare Event, Stockholm” i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten
Välkommen att kontakta Daniel Ohlson
+4673 050 36 12 eller daniel.ohlson@informationsteknik.se

Informationsteknik Scandinavia AB är en av Sveriges ledande leverantörer inom ljud-, ljus- och bildteknik. Vi erbjuder uthyrning, installation, service, projektering och rådgivning. Informationsteknik startades 1989 och har över 30 års erfarenhet och ett brinnande intresse för teknik. Vår spetskompetens gör att vi alltid kan erbjuda våra kunder det senaste inom AV-teknik. Informationsteknik finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sandviken och Umeå.