Din teknikleverantör för möten och evenemang.

Med 30 års erfarenhet erbjuder vi dig uthyrning och installation av det senaste inom tekniska lösningar för ljud, ljus & bild.

Kontakta oss 

Varför Informationsteknik?

Hållbar investering

Vi ser inte bara den lösning du behöver idag, utan förstår hur dina behov kommer att förändras och utvecklas i framtiden.

Produkter

Vi väljer de lösningar som bäst uppfyller ställda krav och som lämpar sig bäst för ditt unika behov.

Kunskap

Vi designar, projekterar, levererar, installerar och integrerar all din AV-utrustning.

Säkerhet

Vi ser till så att produkterna är uppdaterade och säkra att använda ur ett IT-säkerhetsperspektiv.

Service

Vi ser till att du får ett bra serviceavtal och kan upptäcka problem direkt när de uppstår.

Om oss

Söker du en helhetslösning eller enbart tekniskt stöd? Vi erbjuder installation, projektering, rådgivning och service. Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av kundanpassade lösningar inom ljud-, ljus- och bildteknik.

Genom 30 års erfarenhet, spetskompetens och välutbildade tekniker kan vi alltid erbjuda dig som kund det senaste inom tekniska lösningar och utrustning. Vi finns i Stockholm och Malmö och är idag totalt 55 medarbetare varav ägarna också är verksamma i bolaget. Vi arbetar alltid för att förverkliga och förstärka kundens idé och genom en noggrann uppföljning garanterar vi högsta kvalitet – både gällande produkter och service.

Företagets ambition är att vara kunskapsgivande inom branschen – en ”Thought Leader”. För oss är det både viktigt och självklart att vi engagerar oss och tar ansvar för hur vi påverkar samhället vi arbetar i. Miljömässigt, ekonomiskt och socialt. Det här gör vi genom att stötta olika organisationer där den gemensamma nämnaren är vår vilja att stötta barn och unga.

Wallenbergsalen – toppmodern hörsal för större konferenser och events

Uppgraderad bildvägg, LED-skärm med 1,5 mm pitch ca 5m bred, för bästa möjliga bildkvalité där inga skarvar syns. Den nya skärmen består av ett antal kuber vilket ger möjlighet att dela upp väggen i fler sektioner. Skärmen fungerar lika bra för powerpoint-bilder som för film i HD- format. Vidare är rummet utrustat med fast installerade kameror för webbsändningar och videokonferens. Lokalen är också utrustad med hörslinga.

Quality hotel the Mill

Quality Hotel The Mill i Malmö, en nygammal medlem i Choice-familjen med 224 hotellrum, bar och brasseri och en konferensavdelning med 10 konferensrum. Efter en omfattande renovering slog Quality Hotel The Mill upp portarna våren 2019. Design var en viktig aspekt när konferensrummen utformades och tekniken har färganpassats för att matcha inredningen i rummen.