hero

Vi söker en Eventansvarig och produktionsledare i Umeå.

Vill du vara med och leda vår fortsatta utveckling av eventavdelningen i Umeå? 

Informationsteknik Scandinavia AB är en av Sveriges ledande leverantörer inom ljud-, ljus- och bildteknik. Vi erbjuder uthyrning, installation, service, projektering och rådgivning. Informationsteknik startades 1989 och har över 30 års erfarenhet och ett brinnande intresse för teknik. Vår spetskompetens gör att vi alltid kan erbjuda våra kunder det senaste inom AV-teknik. Informationsteknik finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sandviken och Umeå och vi är idag över 105 medarbetare i bolaget.

Om rollen
Ditt dagliga arbete består till huvudsak av kundkontakt och att driva projekt mot kunder. Det kommer ibland köras flera projekt samtidigt men det är ingen större utmaning för dig. Du ansvarar för din del av kedjan och hjälper dina kollegor när det behövs. Det primära är att kunden får det önskade resultatet levererat i tid. Det är därför av vikt att vara flexibel och lösningsorienterad.

Som person tror vi att du har erfarenhet av branschen, du har kunskap inom ljud, ljus eller bild. Du har teknisk kunskap och förstår hur olika delar sitter ihop. Kundens behov kan du lätt översätta till en teknisk lösning. Vid stressade situationer tror vi att du kan bibehålla lugnet och fokusera på rätt uppgifter.

Vi erbjuder dig en bred och varierande roll där du blir vårt ansikte utåt mot kund. Då vi är i en tillväxtfas kommer du få vara med och påverka. Vi har en bild på vår destination men vägen dit får du vara med och bestämma. Lärande och utveckling kommer att vara en naturlig del av det dagliga arbetet. Vi tror på frihet under ansvar samt en vilja att hela tiden göra sitt yttersta och ger dig därför förutsättningar för det.

Vi ser även att du delar våra värdeord – Öppen, ärlig och tydlig. Hålla vad du lovar. Var hjälpsam och flexibel. Inkludera.

Vi ser fram emot din ansökan.

Urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan till rekrytering@informationsteknik.se skriv ”Event - Umeå” i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Richard Lindroth, 073 080 48 80 eller richard.lindroth@informationsteknik.se