hero

Tekniker till installation i Malmö

 

Är du en kunnig och driven tekniker som är ute efter en ny utmaning? Informationsteknik Scandinavia AB söker nu en ny kollega till kontoret i Malmö. Vill du ingå i ett team med högt i tak och en god stämning? Ta då denna chans och sök rollen som tekniker!

Informationsteknik Scandinavia AB är en av Sveriges ledande leverantörer inom ljud-, ljus- och bildteknik. Vi erbjuder uthyrning, installation, service, projektering och rådgivning. Informationsteknik startades 1989 och har över 30 års erfarenhet och ett brinnande intresse för teknik. Vår spetskompetens gör att vi alltid kan erbjuda våra kunder det senaste inom AV-teknik. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sandviken, Umeå och Luleå, och är idag nästan 100 medarbetare i bolaget.

Som tekniker hos Informationsteknik blir du en del av installationsteamet i Malmö som idag består av ett gäng på ca 10 medarbetare. Dina kollegor är projektledare, säljare och andra tekniker och rapportering sker till kontorschefen. Du får möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresan och samtidigt bana väg för din egen utveckling. Som tekniker har du en nyckelroll i det dagliga arbetet ute på fältet där du erbjuder optimala lösningar till våra kunder. Arbetet sker till största del i Skåne men viss resa kan förekomma.

Dina arbetsuppgifter:
- Installera och montera konferens- och mötesutrustning
- Skräddarsy behovsanpassade produkter och tjänster
- Utföra felsökning och service ute hos kund
- Planera och slutföra installationer
- Hantera administration av installationerna

 

Vi erbjuder dig en roll som varierar i både omfattning och komplexitet på ett företag med högteknologiska produkter. Då vi värderar utveckling högt erbjuder vi även goda utvecklingsmöjligheter som leder till tillväxt inom företaget. Du får dessutom en rad förmåner som ingår i en anställning hos oss.

För att lyckas i rollen behöver du:
- Dokumenterad och relevant praktisk erfarenhet av arbete med installation och/eller montering. 
- Erfarenhet av felsökning och/eller service
- Flytande svenska i tal och skrift samt relevant kunskap i engelska
- God datorvana
- Giltigt B-körkort

Vi tror även att du är teknikintresserad, ansvarsfull, serviceinriktad och har förmågan att arbeta effektivt. Du är stresstålig, flexibel och lösningsorienterad samt förstår vikten av att vara en lagspelare. För att lyckas med dina arbetsuppgifter jobbar du förebyggande och kan planera för att optimera ditt arbete. Strukturerad och noggrann är två av dina ledord i ditt arbete och har en egen drivkraft att vilja få saker slutfört i tid. Du är nyfiken och vill ständigt lära dig nya saker.

Vi ser även att du delar våra värdeord – Öppen, ärlig och tydlig. Hålla vad du lovar. Var hjälpsam och flexibel. Inkludera.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Skicka din ansökan till rekrytering@informationsteknik.se skriv ”Tekniker Installation Malmö” i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Örtqvist, 040-614 26 66 eller jonas.ortqvist@informationsteknik.se