hero

Nu händer det grejer!

Vill du vara med och etablera eventavdelningen i Göteborg?

I Göteborg har vi anställt en eventansvarig vid namn Glenn som nu behöver bygga upp sitt team. För att hjälpa Glenn på vägen har vi stärkt upp eventavdelningen genom förvärv av HELL Produktion, men vi behöver bli ännu fler!

Glenn önskar tillsammans med HELL få med sig grymma kollegor som förstår grejen med ljus, ljud och bild i kombination med event. Med detta sagt så vill vi klargöra att det är ljudtekniker, ljustekniker, bildtekniker, projektledare, produktionsledare och annat som du kan tycka passar in på en eventavdelning som vi är ute efter. I sitt team vill Glenn även ha medarbetare som är serviceminded och som fokuserar på att kunden i slutet av dagen är nöjd med genomförandet. På Informationsteknik har alla medarbetare en värdefull roll, oavsett vart i ledet man befinner sig. Anställda hos Informationsteknik får även chansen att gå utbildningar och utvecklas. Våra medarbetares utveckling innebär företagets utveckling.

Arbetsuppgifterna är olika beroende på roll men i det stora hela så erbjuder vi tekniska lösningar till evenemang och för att göra det behöver vi någon som planerar i form av en projektledare, någon som genomför i form av en tekniker samt någon som håller koll på att vi har rätt saker på rätt plats.

Vad behöver du då för att lyckas i rollen?
Vi förväntar oss att du har någon typ av relevant praktisk erfarenhet av uthyrning/event. Du har en förståelse för hur tekniken funkar. Du är lyhörd och förstår vad kunden önskar sig och kan dessutom leverera behovet i form av en teknisk lösning. Vi vet även att det inte alltid går som planerat men då förväntar vi oss att du är flexibel och lösningsorienterad.

På Informationsteknik jobbar vi med frihet under ansvar och därför tror vi även att du är en person som är van att jobba med flera saker samtidigt. Du är stresstålig och vet hur du ska prioritera när oförutsedda händelser sker. Du är inte rädd för att ta kommando och fokuserar på att det vi lovat levereras.

Nu tänker Glenn såhär: ”Om du läst hela annonsen och kommit ända hit, så har vi uppenbarligen fångat ditt intresse vilket du kan visa genom att söka till någon av tjänsterna”. Här får du chansen att skapa Bästkustens allra bästa eventteam och samtidigt ha kul på jobbet!

Skicka din ansökan till rekrytering@informationsteknik.se skriv ”Event, Göteborg” i ämnesraden.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Glenn Pettersson, 076 127 24 70 eller glenn.pettersson@informationsteknik.se