hero

Vi söker en projektledare till Systeminstallation i Göteborg


Brinner du för kundrelationer och att göra skillnad hos kunder? Drivs du av att leda projekt med kundanpassade lösningar? Just nu söker vi på Informationsteknik i Göteborg dig som vill jobba som projektledare inom systeminstallation med fokus på affärer, kundrelationer och verksamhet.
Ta därför tillfället i akt och sök denna tjänst!

Informationsteknik Scandinavia AB är en av Sveriges ledande leverantörer inom ljud-, ljus- och bildteknik. Vi erbjuder uthyrning, systeminstallation, service, projektering och rådgivning. Informationsteknik startades 1989 och har över 30 års erfarenhet och ett brinnande intresse för teknik. Vår spetskompetens gör att vi alltid kan erbjuda våra kunder det senaste inom AV-teknik. Informationsteknik finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sandviken och Umeå, vi är idag över 100 medarbetare i bolaget.

Som projektledare hos Informationsteknik blir du en del av Systeminstallationsteamet i Göteborg som idag består av ett härligt gäng med varierande arbetsuppgifter. Här erbjuds du chansen att gå med i ett företag som just nu växer och samtidigt satsar på utvecklingen hos sina anställda. Som projektledare tillhör du en gemenskap där du jobbar självständigt i din roll men där du alltid kan samarbeta med andra kollegor för att leverera bästa möjliga kvalitet till kund. Teamet består av projektledare och tekniker men du arbetar nära säljorganisationen. Rapportering sker till leveranschefen i Göteborg.  

Dina arbetsuppgifter:

  • Ansvara för att projekt genomförs enligt avtal med kund
  • Ansvara för planering, ekonomi och genomförande av projekt
  • Ansvara för riskbedömningar, tidplaner, logistikplanering och resursplanering
  • Hålla en tät dialog med projektmedlemmar, kunder och andra berörda
  • Projektadministration, merförsäljning, uppföljning och avstämningar


Vi erbjuder dig
en bred och varierande roll där du får chansen att bidra till en hållbar omgivning. Lärande och utveckling kommer att vara en naturlig del av det dagliga arbetet. Vi tror på frihet under ansvar samt en vilja att hela tiden göra sitt yttersta och ger dig därför förutsättningar för det.

För att lyckas i rollen behöver du:

  • Förståelse för ett projekts olika faser
  • Relevant praktisk erfarenhet av projektledning inom branschen
  • God förmåga att skapa relationer och bemöta krav från kund
  • Vara strukturerad, noggrann och ha lätt till samarbete
  • Vara en van Office-användare, i synnerhet av Excel. Kunskaper i D-tools är meriterande.

Vi tror även att du är en person som kan hålla många bollar i luften och leverera kundanpassade lösningar. Du är stresstålig och anpassar dig efter situationer. Du samarbetar bra med både kunder och kollegor, är duktigt på att skapa och vårda relationer och nätverk. Du har skinn på näsan och är inte rädd för att ta kommando när det behövs. Du håller vad du lovar och håller tidplaner och deadlines.  

Vi ser även att du delar våra värdeord – Öppen, ärlig och tydlig. Hålla vad du lovar. Var hjälpsam och flexibel. Inkludera.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Skicka din ansökan till rekrytering@informationsteknik.se skriv ”Projektledare Systeminstallation, Göteborg” i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Dragan Todorovic, 073-652 60 03 eller dragan.todorovic@informationsteknik.se