hero

Vi söker en säljare för systeminstallation i Göteborg

Lockas du av möjligheten att forma och skapa dina egna affärer och samtidigt skapa långsiktiga kundrelationer? Just nu söker vi en rådgivande teknisk säljare som brinner för att omvandla kundens behov och önskemål till en praktisk lösning.

Informationsteknik erbjuder tekniska lösningar och kompetens för alla typer av mötesplatser som till exempel mötesrummet, hörsalen, kyrkan, sporthallen, utställningen eller konferensanläggningen. Här får du möjligheten att tillsammans med våra kunder skapa framtidens mötesplatser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll kommer du aktivt att söka upp och bearbeta företagskunder. Hos Informationsteknik får du vara med på en tillväxtresa i en bransch som är i ständig förändring. Du kommer att ansvara för att våra kunder blir nöjda och erbjudna den bästa möjliga lösningen som passar dem, därför söker vi dig som har lätt att tänka kreativt och fritt samt även har en teknisk bakgrund. Du kommer utgå från Göteborgskontoret.

Vad vi erbjuder dig
Hos Informationsteknik erbjuds du möjligheten att få vara med på en innovativ tillväxtresa och chansen att vara med och bygga framtidens möten. Du kommer att tillhöra en inkluderande organisation som värdesätter dig och den kompetens du besitter. Här får du även utrymmet att växa tillsammans med företaget genom utbildningar, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara möteslösningar.

Vad vi önskar av dig
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av försäljning och branschen. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är också meriterande. Det är önskvärt att ha erfarenhet inom upphandlingar och entreprenad, detta är dock inget krav. B-körkort är ett krav. Vi ser även att du är en god kommunikatör samt har lätt för att skapa långsiktiga relationer.

Vi ser även att du delar våra värdeord – Öppen, ärlig och tydlig. Hålla vad du lovar. Var hjälpsam och flexibel. Inkludera. Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.


Skicka din ansökan till rekrytering@informationsteknik.se skriv ”Säljare Systeminstallation, Göteborg” i ämnesraden.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anki Wenke, Försäljningschef Göteborg. 0761–149298 eller anki.wenke@informationsteknik.se