Vilket intresse det var när vi bjöd in till
eventet Morgondagens möten!!

Vår tanke med eventet var att bjuda på den senaste forskningen, högaktuella samtal och konkreta tips med målet att göra fler mötesskapare och mötesdeltagare redo för möten efter Corona. Vi ville även visa vilken teknik som finns tillgänglig nu och hur man kan interagera med åhörare under ett pågående, digitalt möte för att skapa intresse och engagemang. Nu hoppas vi att du är lite mer redo!

Eventet bjöd på tre block med nedan frågeställningar

  • Morgondagens konferenser och events – vad krävs?
  • Möteskultur för både fysiska och digitala möten – hur lyckas du?
  • Teknik som funkar oavsett möte – vad behövs?

Vi vill rikta ett särskilt tack till våra talare som medverkade under dagen!

Johanna Danielsson – Kairos Future, Jakob Norrby – Turismnytt, Cicki Lewenhaupt Nilsson – Di- gruppen/Bonnier News, Kenth Larsson – Stockholm Waterfront Congress Centre

Lena Lid Falkman – Handelshögskolan i Stockholm, Amanda Falck – Sveriges HR förening, Annicka DicksonHartman – Arbetsplatsen i Fokus, Michael Westerberg – Inadra

Jens Blomhage – PEAB, Oskar Karlsson, Annie Petersson och Marcus Boij – Informationsteknik, Martin Lidholm – Uclarity

Om du önskar tipsa en vän eller kollega om dessa inspelade webinarer är det bara för den personen att registrera sig här för att få tillgång till plattformen.


* Rättelse från dagen 

För er som var med i Block 2 och fick lyssna till Annicka DicksonHartman kommer här en rättelse: 
Annicka har arbetat med strategin gällande medarbetare och organisation. Har sedan samverkat med det fysiska projektet. Annicka har tagit fram koncept kopplat till kontorsprojekt när det gäller processen-ledningsarbete, ledare och medarbetare i utveckling mot framtidens arbetsplats. Också förstudie arbete gällande arbetssätt och koncentrationsnivå. Men inte kontorskoncept som felaktigt sades i sändningen.

Vid frågor om eventet kontakta:

Charlotte Arvidsson
charlotte.arvidsson@informationsteknik.se, +46 709 642 642