Hej!  

Gillar du som jag resfria möten, ser funktion framför specifik produkt, användarvänlighet framför ”fikon-språk”, inser du att man oftast får vad man betalar för och att det inte finns en ”One size fits all lösning”? Eller tycker du precis tvärtom? –  Välkommen att läsa min blogg.  

Jag hoppas kunna dela med mig av spaningar och nyheter inom området någon gång i veckan. Däremellan får du gärna följa och ”connecta” med mig på LinkedIn eller så klart ta kontakt via video, telefon eller e-post.  

Jag är en träningstokig tvåbarnsmor som helt snöat in på det digitala mötet. För mig handlar det inte om att sluta resa utan att ses oftare. Sluta med tråkiga telefon och skärmdelarmöten för att SES, inte bara för att det är effektivare, mer miljömässigt och ekonomiskt utan för att det är ROLIGARE. Och för att det ger mer tid att umgås med min familj och träna!  

I närmare tio år har jag dagligen använt och sålt både tjänster och produkter inom området videomöten. När jag kom in i branschen chattade vi med Microsoft OCS och de som vågade synas i bild hoppade in i stora konferensrummet för att ha videokonferens med det hetaste på marknaden, Tandberg´s Profile-serie. 

I dag är utbudet av produkter och tjänster enormt, alla har numer sin uppfattning om videomötenMin förhoppning är att ge dig nya insikter inom området, informera, hjälpa dig att internt komma vidare till ännu bättre videomöten och kanske hitta argument för en ny investering. Kanske även ett skratt då och då. 

Nästa vecka tänkte jag börja helt från början, vad ÄR skillnaden mellan alla olika typer av videomöten? Och varför man alltid skall ha ett UC-certifierat headset i videomöten från sin dator. 

Ha en bra vecka till dess! 

Kontakt info: 

LinkedIn https://www.linkedin.com/in/anniepetersson/ 

Video / e-post: Annie.Petersson@informationsteknik.se 

Tel 0702 52 08 97