hero
11 JULY, 2019

AV Awards

Vi är nominerade! 

Det är med stolthet vi kan berätta att vi är nominerade till AV Awards i kategorin Corporate and Enterprise Project of the Year.  

Uppdraget från Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA Konferenscenter bestod i att designa, leverera, programmera och installera mötesteknik till det berömda toppmoderna auditoriet, Wallenbergssalen. Uppdraget omfattade även 9 videomötesrum i samma byggnad. Projektet startade i augusti 2018 och var klart i januari 2019. 

Se vår korta intro film till 100 års jubilét här!


Om AV Awards

AV Awards är ett internationellt riktmärke för högsta möjliga professionella standarder och bästa praxis, och uppmärksammar prestationer hos individer, företag, projekt och teknik inom AV, evenemang och produktionssektorn.

Sedan lanseringen 1999 har AV Awards varit kända över hela världen för att främja bästa praxis, höja standarder och belöna spetskompetens och innovation inom vår otroliga bransch. AV Awards granskar  bedömningsprocessen och kategorierna varje år med hjälp av en noggrant samordnad styrkommitté för att säkerställa att alla bidrag utvärderas korrekt och rättvist.

AV-utmärkelsen lockar nästan 1500 yrkesverksamma från hela världen.

Läs mer om nomineringen här!

AV Awards 2019

Tack till IVA och vårt fantastiska team på Informationsteknik som gjort detta möjligt!

 

Vill du veta mer?

Kontakta Magnus
Ring +46 708-52 95 19 eller mejla

Fler nyheter

17 MARCH, 2022

Nya medarbetare

Nu stärker vi upp vårt team ytterligare med rekryteringar inom HR och försäljning.

07 JANUARY, 2022

Nytt år nya möjligheter

2021 var ytterligare ett år med pandemi, vilket på olika sätt har påverkat oss som leverantör av tekniska lösningar för möten...

22 SEPTEMBER, 2021

Nu ansluter vi oss till GPA!

Informationsteknik är nu en del av den globala organisationen GPA

Följ oss

Få de senaste nyheterna och inspiration för möten och mötesplatser.