hero
24 NOVEMBER, 2020

Uppsala Kommun skriver avtal med Informationsteknik

Nytt spännande uppdrag!

Nu är det klart – Uppsala Kommun skriver avtal med Informationsteknik  för Uppsala Nya Stadshus. Ett ordervärde på 27 MSEK. Stadshuset beräknas stå klart hösten 2021.

Uppsala Stadshus ska renoveras, byggas ut och bli mer tillgängligt för alla som bor i och besöker Uppsala. I det nya Stadshuset kommer det bland annat finnas utställningar, ett kontaktcenter, en reception, ett konferenscenter, en restaurang och ett kafé. Arbetet ska enligt plan vara klart år 2021 och bidra till en god stadsmiljö och göra så lite negativt avtryck på miljön som möjligt.

Uppdraget består av projektering, leverans och installation av AV-utrustning till de nya mötes- och konferensrummen.
Lokalerna innefattar Kommunfullmäktigesalen, Kommunstyrelsens styrelserum, Vigsel och Pressrum, nämndsalar, utställningsrum, konferensrum och mötesrum samt allmänna ytor.

”Det är oerhört roligt att kunna berätta om ytterligare ett stort uppdrag. Vi har precis avslutat två stora projekt (Kungl. Vetenskaps Akademien och Domstolsverket) och därför passar det oss lite extra bra att ta oss an detta, säger Magnus Krabbe affärsområdeschef på Informationsteknik.”

Vill du veta mer?

Kontakta Magnus
Ring +46 708-52 95 19 eller mejla

Vill du läsa fler nyheter?

17 MARCH, 2022

Nya medarbetare

Nu stärker vi upp vårt team ytterligare med rekryteringar inom HR och försäljning.

07 JANUARY, 2022

Nytt år nya möjligheter

2021 var ytterligare ett år med pandemi, vilket på olika sätt har påverkat oss som leverantör av tekniska lösningar för möten...

22 SEPTEMBER, 2021

Nu ansluter vi oss till GPA!

Informationsteknik är nu en del av den globala organisationen GPA

Följ oss

Få de senaste nyheterna och inspiration för möten och mötesplatser.