hero

Din teknikleverantör för alla typer av möten och mötesrum

Med drygt 30 års erfarenhet erbjuder vi dig uthyrning och installation av det senaste inom tekniska lösningar för ljud, ljus & bild.

Vi vet att bra möten inte är en slump. Vi erbjuder allt ifrån smart utrustning till ditt konferensrum till ett tryggt tekniskt genomförande av ditt event, och/eller om du vill ha service och rådgivning. 

Vill du veta mer?

Eller kanske bara bolla dina idéer? Prata med våra tekniska projektledare eller läs mer om Informationsteknik, så kan vi tillsammans hitta rätt lösning för dig! 

Kontakta oss  

Våra tre affärsområden


Möten & Event 
Oavsett lokal, storlek och innehåll på ert evenemang kan vi leverera en fullskalig tekniklösning baserad på era behov och förutsättningar. 

Mötesteknik & Installation
Vi erbjuder lösningar för alla typer av mötesplatser som till exempel mötesrummet, hörsalen, kyrkan, sporthallen, utställningen eller konferensanläggningen.

Support
Driftsäkerhet skapar lugn och ro. Våra lösningar är designade med driftsäkerhet i fokus, men för att upprätthålla driftsäkerhet över tid krävs att de underhålls. 

Helhetslösning för alla typer av möten

Vi har AV-teknik för alla olika typer av evenemang - från mindre möten till större konferenser och event. Formaten för evenemang är oändliga! Vi har allt ifrån ljudutrustning, AV-teknik och konferensutrustning. Vi väljer de lösningar som bäst uppfyller ställda krav och som lämpar sig bäst för ditt unika behov.

Smart utrustning till konferensrummet

Vi använder oss av beprövad teknik så att du kan hålla effektiva videomöten med rätt mötesteknik. Vår utrustning till konferensrummet anpassas helt för dig och ditt team och du kan känna dig säker på att dina videokonferenser blir lätta att både starta och ansluta sig till.

Varför Informationsteknik?

Hållbar investering

Vi ser inte bara den lösning du behöver idag, utan förstår också hur dina behov kommer att förändras och utvecklas i framtiden.

Produkter

Vi väljer de lösningar som bäst uppfyller ställda krav och som lämpar sig bäst för ditt unika behov.

Kunskap

Vi designar, projekterar, levererar, installerar och integrerar all din AV-utrustning.

Säkerhet

Vi ser till att produkterna är uppdaterade och säkra att använda ur ett IT-säkerhetsperspektiv.

Service

Vi ser till att du får ett bra serviceavtal och kan upptäcka problem direkt när de uppstår.

Om oss

Vi förser våra kunder med tekniska lösningar inom video- och mötesteknik för event och permanenta installationer.

Vår samlade kompetens gör att vi alltid kan erbjuda anpassade tekniska lösningar utifrån kundens behov.

Vi är en rikstäckande helhetsleverantör som hjälper er från idé till genomförande med både stora och små projekt. 

Våra medarbetare har ett starkt kundfokus och där ett gott samarbete liksom hög standard och arbetsglädje starkt bidrar till ett bra resultat. Våra tekniker genomgår kontinuerligt utbildningar för att möta de utmaningar som ställs på tekniken och det tekniska genomförandet i möten.

Vår arbetsplats präglas av fokus på kunskap och kvalitet men också på öppenhet, flexibilitet och hjälpsamhet. Visionen på företaget är att vara kunskapsgivande inom vår bransch.

Informationsteknik startades i Sverige 1989 och är nu efter sina dryga 30 år i branschen en rikstäckande teknikleverantör.

Vi är idag totalt 130 medarbetare fördelade på våra fem lokala kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm, Sandviken och Umeå, vilket ger oss kapacitet att serva våra kunders behov över hela landet.

Vi är också en del av den globala organisationen GPA vilket innebär att vi kan hjälpa er som kund med installationer och support med en lokal partner på alla orter och länder där ni är verksamma.  

Vi kan skapa den bästa lösningen tillsammans med dig!

Hör av dig till oss så hjälper våra erfarna rådgivare dig att ta fram ett lösningsförslag. Bolla dina idéer med oss och upptäck senaste nytt inom branschen.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Stockholms Universitet Albano

I campusområdet finns över 210 hypermoderna salar och rum, många med allt från ljud och bild till ljusstyrning och videolösningar. Anpassade för dagens och morgondagens utbildningar. Här kommer allt från hybridföreläsningar till konferenser och utbildningar hållas. Kanske är det ett av det största projekten av det här slaget i Skandinavien och som dessutom har gjorts i ett svep.

Centerpartiets valupptakt 2022

Centerpartiet genomförde sin nationella valupptakt på Stockholm Waterfront. 

Vi fick ansvaret att  leverera en teknisk helhetslösning innefattande projektledning, ljus-,ljud- och bildlösning samt tekniker.

Utöver detta fick vi även i uppdrag att skapa scendesignen.

DI konferenser

Di-gruppen arrangerar årligen drygt 45 konferenser för näringslivet. Informationsteknik levererar teknik efter lokalens förutsättningar och personal som ser till att kundens önskemål förverkligas i mötet. Genom systerbolaget Inadra erbjuder Informationsteknik också en digital plattform för de hybrida och digitala mötena.