hero

Våra partners

AVIXA, GPA och LLB är alla viktiga partners till oss. Att vara en del av internationella och nationella nätverk samt organisationer ger oss värdefull kompetens och möjlighet att att vara den ledande leverantören av komplex mötes- och upplevelseteknik i Sverige.

Läs mer om våra partners nedan och vad det innebär för dig som kund. 

Vi är AVIXA Gold Member!


AVIXA är ett nav för professionellt samarbete, information och gemenskap. AVIXA är också den ledande aktören för AV-standarder, certifiering, utbildning, marknadsintelligens och tankeledarskap.

Medlemskapet ger oss tillgång till kunskap och utbildningar som kommer våra kunder till del och hjälper oss i vår ambition att vara den ledande leverantören av komplex mötes- och upplevelseteknik i Sverige.

Vill du läsa mer om AVIXA, klicka här!

Informationsteknik är nu en del av den globala organisationen GPA

GPA är världens största sammanslutning av AV-företag med målet att kunna erbjuda globala företag och organisationer professionella installationer av AV- och Mötesteknik över hela världen. Vi kan tillsammans leverera i mer än 50 länder och har över 4000 AV-specialister som alla arbetar med en hög kompetens och utifrån samma metoder och arbetssätt.

Det innebär att vi kan hjälpa er som kund med installation, service och support med en lokal partner på alla orter och länder där ni finns. Detta ger oss en enorm styrka och möjlighet att fungera som en mycket stark partner till ert företag.

Vill du läsa mer om GPA, klicka här!

LLB


LLB är en branschorganisation för i Sverige verksamma företag som tillhandahåller professionell utrustning och tjänster inom områdena audio, video, ljus-, scen- och konferensteknik, multimedia samt musikinstrument.

Att driva och påverka utvecklingen i branschen är något som är viktigt för oss då vi är övertygade om att våra kunder genom vårt engagemang får ta del av de senaste och bästa lösningarna som finns på marknaden.

Vill du läsa mer om llb, klicka här! 

Vill du vet mer om våra partners? Kontakta oss så berättar vi mer om hur det kan förbättra för dig!