hero

Våra partners

AVIXA, IFMA och LLB är alla viktiga partners till oss. Att vara en del av internationella och nationella nätverk/ organisationer ger oss värdefull kompetens och möjlighet att vara den ledande leverantören av komplex mötes- och upplevelseteknik i Sverige.

Läs mer om våra partners nedan och vad det innebär för dig som kund. 

Vi är AVIXA Gold Member!


AVIXA är ett nav för professionellt samarbete, information och gemenskap. AVIXA är också den ledande aktören för AV-standarder, certifiering, utbildning, marknadsintelligens och tankeledarskap.

Medlemskapet ger oss tillgång till kunskap och utbildningar som kommer våra kunder till del och hjälper oss i vår ambition att vara den ledande leverantören av komplex mötes- och upplevelseteknik i Sverige.

Vill du läsa mer om AVIXA, klicka här!

IFMA 

IFMA, International Facility Management Association, är det största internationella nätverket inom Facility Management och stödjer 24.000 medlemmar i 135 länder världen över.

IFMA Sverige är sedan 1994 den svenska avdelningen och har som mission att föra samma, stärka och utveckla Facility management-branschen i Sverige.

Vill du läsa mer om IFMA, klicka här!

LLB


LLB är en branschorganisation för i Sverige verksamma företag som tillhandahåller professionell utrustning och tjänster inom områdena audio, video, ljus-, scen- och konferensteknik, multimedia samt musikinstrument.

Att driva och påverka utvecklingen i branschen är något som är viktigt för oss då vi är övertygade om att våra kunder genom vårt engagemang får ta del av de senaste och bästa lösningarna som finns på marknaden.

Vill du läsa mer om llb? 

Klicka här

Vill du vet mer om våra partners? Kontakta oss så berättar vi mer om hur det kan förbättra för dig!