hero

Om oss

Vi förser våra kunder med tekniska lösningar inom video- och mötesteknik för event och permanenta systeminstallationer. Vår samlade kompetens gör att vi alltid kan erbjuda anpassade tekniska lösningar utifrån kundens behov. Vi är en rikstäckande helhetsleverantör som hjälper er från idé till genomförande med både stora och små projekt. 

Våra medarbetare har ett starkt kundfokus och ett gott samarbete liksom hög standard och arbetsglädje vilket bidrar till bra resultat. Våra tekniker genomgår kontinuerligt utbildningar för att möta de utmaningar som ställs på tekniken och det tekniska genomförandet i möten.

Vår arbetsplats präglas av fokus på kunskap och kvalitet men också på öppenhet, flexibilitet och hjälpsamhet. Visionen på företaget är att vara kunskapsgivande inom vår bransch.

Informationsteknik startades i Sverige 1989 och är nu efter 35 år i branschen en rikstäckande teknikleverantör.

Vi är idag drygt 160 medarbetare fördelade på våra åtta  kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm, Sandviken, Umeå, Århus och Köpenhamn vilket ger oss kapacitet att serva våra kunders behov i både Sverige och Danmark.

Vi är också en del av den globala organisationen GPA vilket innebär att vi kan hjälpa er som kund med systeminstallationer och support med en lokal partner på alla orter och länder där ni är verksamma.  

 

150

8

AAA

410

miljoner

Läs om våra referenscase

INSTALLATION

SEB Studio

SEB byggde tv-studior tillsammans med Informationsteknik när andra drog i handbromsen

INSTALLATION

Stockholms Universitet Albano

210 hypermoderna salar och rum, många med allt från ljud och bild till ljusstyrning och videolösningar

Vill du boka ett möte med oss?
Vi är alltid tillgängliga för en diskussion om teknik.