hero

Mötesteknik & systeminstallation

Ett mötesrum ska vara en inspirerande plats där människor vill tillbringa tid. Mötestekniken skall vara enkel att använda och ge möjlighet till att samtala, dela information och uppnå resultat. Våra medarbetare är experter på att sätta samman användarvänliga och driftsäkra lösningar för mötesplatser.

Vi samarbetar med inredningsarkitekter, el-konsulter och IT-avdelningar för att skapa och ta fram väl fungerande helhetslösningar. Vårt erbjudande omfattar olika typer av mötesplatser, inklusive konferensrum, hörsalar, kyrkor, sporthallar, utställningar och konferensanläggningar.

I den moderna arbetsvärlden ställs högre krav på effektiva möten, där deltagare kan närvara både fysiskt och virtuellt, t.ex. genom plattformar som Microsoft Teams eller Zoom. Fel i mötestekniken kan därför få betydande konsekvenser, särskilt när deltagare är utspridda. En pålitlig konferensutrustning och mötesteknik som är skräddarsydd för era behov är avgörande för framgångsrika möten. Alla deltagare bör känna sig inkluderade, och möten ska vara tillgängliga, enkla och effektiva. Rätt mötesteknik gör detta möjligt.

Vår support finns nära till hands

För att minimera störningar på era användare och er verksamhet vid tekniska problem erbjuder vi lösningar för övervakning och managering av konferensutrustningen på distans. Detta gör det möjligt att upptäcka, och i många fall även åtgärda felet innan det påverkar er verksamhet. Genom smarta molnlösningar kan vi övervaka systemstatus, felsöka på distans, implementera uppdateringar och samla data om hur era mötesrum används. Vår helpdesk och supportportal finns tillgängliga för att säkerställa att ni får en utmärkt mötesupplevelse alla dagar i veckan.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så hittar vi tillsammans rätt lösning för dig och era konferensrum! Läs gärna om vår process för att se hur vi jobbar med vår mötesteknik och systeminstallationer. 

Kontakta oss  Läs mer om hur vi arbetar

Vi kan hjälpa er med rådgivning, projektering och installation av: 


Automation
Digitala konstprojekt
Digital skyltning 
Digital videomötesteknik 
Hörslingor
LED-skärmar
Ljudanläggningar
Projiceringar
Konferensutrustning
Rumsbokingssystem
Utbyte av gammal teknik, livscykelhantering
Videotjänster
Kontrollrum för dygnet runt arbetsmiljöer

 

“Jag tycker att Informationsteknik är en otroligt kompetent leverantör som är lyhörda för de funktioner och önskemål som vi har och kan komma med konstruktiva och bra förslag på systemlösningen.”

Jonas Lif, fastighets- och säkerhetsansvarig på Kungl. Vetenskapsakademien.

Vi erbjuder lösningar för videomöten

Det nya normala är att de flesta möten har deltagare på distans. Vi erbjuder lösningar för era hybridmöten oavsett var de hålls. 

Läs mer om videomöten

Rumstypslösningar för dina digitala mötesrum

Vi har tagit fram en rad olika lösningar anpassade utifrån era behov och hur era mötesrum ser ut. I dessa har vi komprimerat 30 års erfarenhet i lösningar som vi vet fungerar över tid och som ger användarna en bra mötesupplevelse.

Läs mer om våra rumstypslösningar

Kontrollrum till kritiska beslutsfattarmiljöer

Dagens klassiska kontrollrumsmiljöer med stora skärmväggar flyttar in i mer kontorsliknande miljöer med högre krav på ergonomi och teknik.

Läs mer om våra kontrollrumslösningar

 

Vi erbjuder studiolösningar

Med vår studiolösning kan du filma och livestreama direkt från er lokal. Studion utrustas med kamera, ljud, ljus och scenrekvisita. 
Vi installera och driftsätter en komplett studiolösning.

Läs mer om studiolösningar

Ramavtal: Kammarkollegiet

Informationsteknik är en av sju leverantörer i Kammarkollegiets statliga ramavtal för AV och distansmöten. 

Läs mer om ramavtalet

Vi erbjuder mötesteknik för det digitala utbildningsrummet

Tekniken passar för företag, utbildningscenter, skolor och universitet som behöver ett digitalt hjälpmedel för att hålla i lektioner.

Läs mer om det digitala klassrummet

Vi erbjuder miljöljud och cirkulära ljudlösningar

I mer än ett decennium har vi fyllt det offentliga rummet med miljöljud. Genom koncepten Rym[d]ligt Ljud och Åter:koppling kan ni fylla er konceptrymd med ljud. Med rätt ljudlösningar hjälper vi er uppnå er vision på ett långsiktigt och hållbart sätt. 

Läs mer om Rym[d]ligt Ljud & Åter:koppling

Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss så kan vi tillsammans hitta rätt lösning för dig!