hero

Mötesteknik & systeminstallation

Ett mötesrum ska vara en inspirerande plats där människor vill tillbringa tid. Mötestekniken skall vara enkel att använda och ge möjlighet till att samtala, dela information och uppnå resultat. Våra medarbetare är experter på att sätta samman användarvänliga och driftsäkra lösningar. Vi är vana att arbeta tillsammans med inredningsarkitekter, el-konsulter och IT-avdelningar för att ta fram väl fungerande helhetslösningar. Vi erbjuder lösningar för alla typer av mötesplatser som till exempel mötesrummet, hörsalen, kyrkan, sporthallen, utställningen eller konferensanläggningen.

Det moderna kontoret ställer krav på effektiva möten där deltagare kan närvara fysiskt eller via en digital plattform som t.ex. Microsoft Teams eller Zoom. Problem med mötestekniken får idag mycket större konsekvenser för mötet än förr i tiden då alla var närvarande i mötesrummet.
För att minimera påverkan på era användare och er verksamhet vid eventuella fel erbjuder vi lösningar för övervakning och managering på distans. Detta gör det möjligt för oss att upptäcka, och i många fall även åtgärda, fel innan det hinner påverka verksamheten. Smarta molnlösningarna gör det möjligt att övervaka status, felsöka på distans, rulla ut uppdateringar och få data över hur era mötesrum används. Med hjälp av vår helpdesk och supportportal får ni och era användare en bra mötesupplevelse alla dagar i veckan.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så kan vi tillsammans hitta rätt lösning för dig! Läs gärna om vår process för att se hur vi jobbar med vår mötesteknik och systeminstallationer. 

Kontakta oss  Läs mer om hur vi arbetar

Vi kan hjälpa er med rådgivning, projektering och installation av: 


Automation
Digitala konstprojekt
Digital skyltning 
Digital videomötesteknik 
Hörslingor
LED-skärmar
Ljudanläggningar
Projiceringar 
Rumsbokingssystem
Utbyte av gammal teknik, livscykelhantering
Videotjänster
Kontrollrum för dygnet runt arbetsmiljöer

 

“Jag tycker att Informationsteknik är en otroligt kompetent leverantör som är lyhörda för de funktioner och önskemål som vi har och kan komma med konstruktiva och bra förslag på systemlösningen.”

Jonas Lif, fastighets- och säkerhetsansvarig på Kungl. Vetenskapsakademien.

Vi erbjuder lösningar för videomöten

Det nya normala är att de flesta möten har deltagare på distans. Vi erbjuder lösningar för era hybridmöten oavsett var de hålls. 

Läs mer om videomöten

Rumstypslösningar för dina digitala mötesrum

Vi har tagit fram en rad olika lösningar anpassade utifrån era behov och hur era mötesrum ser ut. I dessa har vi komprimerat 30 års erfarenhet i lösningar som vi vet fungerar över tid och som ger användarna en bra mötesupplevelse.

Läs mer om våra rumstypslösningar

Kontrollrum till kritiska beslutsfattarmiljöer

Dagens klassiska kontrollrumsmiljöer med stora skärmväggar flyttar in i mer kontorsliknande miljöer med högre krav på ergonomi och teknik.

Läs mer om våra kontrollrumslösningar

 

Vi erbjuder studiolösningar

Med vår studiolösning kan du filma och livestreama direkt från er lokal. Studion utrustas med kamera, ljud, ljus och scenrekvisita. 
Vi installera och driftsätter en komplett studiolösning.

Läs mer om studiolösningar

Ramavtal: Kammarkollegiet

Informationsteknik är en av sju leverantörer i Kammarkollegiets statliga ramavtal för AV och distansmöten. 

Läs mer om ramavtalet

Vi erbjuder mötesteknik för det digitala utbildningsrummet

Tekniken passar för företag, utbildningscenter, skolor och universitet som behöver ett digitalt hjälpmedel för att hålla i lektioner.

Läs mer om det digitala klassrummet

Vi hjälper dig gärna!

Kontakta oss så kan vi tillsammans hitta rätt lösning för dig!