hero

Mötesteknik för det digitala utbildningsrummet

Tillsammans med utbildningspersonal har vi tagit fram ett digitalt hjälpmedel för att undervisa på distans. Tekniken passar för företag, utbildningscenter, skolor och universitet som behöver ett digitalt hjälpmedel för att hålla i lektioner.

Med weConnect får ni rätt teknik för att hålla i digital undervisning i form av internutbildningar, kompetensutveckling och onboarding för nya medarbetare. WeConnect blir ert nya digitala hjälpmedel för att skapa en bättre upplevelse.

Pedagogiska funktioner

– Digital handuppräckning
– Direktkontakt med specifik elev
– Dela in elever i grupper
– Samarbeta på digital whiteboard
– Chatt för anonyma & öppna frågor
– Presentation av dokument eller film
– Polls
– Få statistik från lektionen

Vill du veta mer?

Prata med vår kunniga personal så kan vi tillsammans hitta rätt lösning för er.

Boka en gratis demo

Jag är mycket mycket nöjd. Jag tycker t o m att det här genomförandet var bättre än att hålla det i klassrum (som jag har gjort vid säkert 20 tillfällen tidigare). Jag har också hållit kortare utbildningar per teams tidigare men inte en sådan här 6-timmarsutbildning.

Louise Alström, Projektutvecklare Skanska

Behåll direktkontakten med dina elever med hjälp av weConnect

Rör dig obehindrat i ditt utrustade rum och se dina åhörare tydligt, oavsett hur många som är med i mötet. Få ögonkontakt och samtala direkt med enskilda deltagare, samarbeta på whiteboard och med lätthet visa presentationer & filmer. Dina åhörare kan skicka både offentliga och anonyma frågor i chatt. Du kan utföra polls och ser enkelt om någon deltagare räcker upp handen. Efter lektionen kan du i utbildningsportalen få statistik och resultat från lektionen.

Lösningen är framtagen tillsammans med utbildningspersonal och är skalbar från 6 personer upp till 254. Du kan välja att installera weConnect som en studio eller som en del av ett klassrum. Är du redo att skapa bättre och smidigare digitala lektioner för studenter, medarbetare och andra deltagare på distans?

Boka en gratis demo

Få en demonstration i vårt virtuella kursrum i Stockholm eller digitalt! Vår egna expert Fredrik Goliats går igenom vilka funktioner och möjligheter som finns med tekniken weConnect.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.