Läs om våra studios 

I samarbete med Stockholm Waterfront erbjuder vi nu smarta möten på distans

Med nya Waterfront Studio, framtagen för videokonferens och streaming kan vi erbjuda dig och ditt företag möjligheten till trygga möten. Tillsammans hjälper vi dig att  nå dina deltagare var de än befinner sig.
Vi har tekniken som gör det möjligt att på ett snabbt och smidigt sätt arrangera möten digitalt. Här finns möjlighet att skräddarsy och anpassa för just dina behov. Från små till stora möten med en mängd olika varianter för ditt utförande såsom, presentation, presidie, paneldebatt, talarstol med studiokänsla.

Boka ditt upplägg  på meetings@stockholmwaterfront.com eller 08-5050 6540

För frågor och bokning kring det tekniska upplägget kontakta oss på
stockholm@informationsteknik.se eller 08-446 63 00

 

Hybridmöten och professionella streamingtjänster på STOCCC

Stockholm City Conference Centre har sedan länge erbjudit professionella digitala mötesmöjligheter , i samarbete med Informationsteknik .Nu finns även en studiomiljö förberedd för allt från ett enklare webinar, eller en livebroadcast. I anläggningen finns också mycket goda förutsättningar att arrangera hybridevent/hybridmöten, där deltagarna möts både fysiskt och digitalt. Och allt på ett tryggt och säkert sätt!

På Stockholm City Conference Centre finns alla möjligheter för dina digitala behov. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med streaming, inspelning, videokonferenser och livesändning på Youtube, Vimeo och Facebook. Beroende på behov finns olika paket och lösningar för såväl det mindre mötet som den stora produktionen.

Boka ditt digitala möte hos Stockholm City Conference Centre här: bokning@stoccc.se

För frågor och bokning kring det tekniska upplägget kontakta oss på
stockholm@informationsteknik.se eller 08-446 63 00 

 

Studio View ger dig möjlighet att arrangera proffsiga möten på distans

Informationsteknik har tillsammans med Quality Hotel View slagit upp portarna till Studio View i Malmö. En studio i Hyllie för att möte marknadens behov av digitala möten i södra Sverige. Studion ger aktörer som skapar möten och events en färdig studiolösning med bekvämligheter från hotellet och konferensavdelningen som ligger i direkt anknytning.
Oavsett om behovet är ett digitalt distans-/hybridmöte, -säljkonferens, -produktlansering, -bolagsstämma eller -kapitalmarknadsdagar så är flexibiliteten stor. Konceptet möjliggör obegränsat antal deltagare på distans samt föreläsare och paneldiskussioner från när och fjärran.

Boka ditt upplägg  på reservations.view@choice.se eller 040-37 41 00

För frågor och bokning kring det tekniska upplägget kontakta oss på
malmo@informationsteknik.se eller 040-611 50 40