Läs om våra studios 

Permanent hybridstudio i lokal Stockholm på Grand Hôtel

Studion gör det möjligt att skapa olika sorters innehåll för deltagare oavsett om de befinner sig i lokalen eller följer sändningen digitalt.

Hybridstudion anpassas och skräddarsys utifrån varje specifikt behov och tillfälle. Den tekniska utrustningen gör det möjligt att skapa högteknologiska evenemang där deltagare kan vara på plats i lokalen, via webblänk eller båda delarna samtidigt.

Utrustningen, som är den bästa i respektive kategori, består av flera integrerade LCD skärmar, trådlösa mikrofonsystem, projektion, fjärrstyrda kameror, streaming av ljud och bild, justerbart fond- och dekorljus, till det finns också tekniker på plats. Samtidigt har lokalen 215 sittplatser och privata loungeytor i anslutning, som passar perfekt för pausmingel och utställningar. Allt kan enkel anpassas säkert efter rådande restriktioner och rekommendationer.

Studio Stockholm kan självklart även fortsatt  användas för fysiska möten.

Boka ditt upplägg hos Grand Hôtel här:
conference@grandhotel.se  eller 08- 679 35 50

För frågor och bokning kring det tekniska upplägget kontakta oss på
stockholm@informationsteknik.se eller 08-446 63 00 

 

I samarbete med Stockholm Waterfront erbjuder vi smarta möten på distans

Med Waterfront Studio, framtagen för videokonferens och streaming kan vi erbjuda dig och ditt företag möjligheten till trygga möten. Tillsammans hjälper vi dig att  nå dina deltagare var de än befinner sig.
Vi har tekniken som gör det möjligt att på ett snabbt och smidigt sätt arrangera möten digitalt. Här finns möjlighet att skräddarsy och anpassa för just dina behov. Från små till stora möten med en mängd olika varianter för ditt utförande såsom, presentation, presidie, paneldebatt, talarstol med studiokänsla.

Boka ditt upplägg  på meetings@stockholmwaterfront.com eller 08-5050 6540

För frågor och bokning kring det tekniska upplägget kontakta oss på
stockholm@informationsteknik.se eller 08-446 63 00

 

Hybridmöten och professionella streamingtjänster på STOCCC

Stockholm City Conference Centre har sedan länge erbjudit professionella digitala mötesmöjligheter , i samarbete med Informationsteknik .Nu finns även en studiomiljö förberedd för allt från ett enklare webinar, eller en livebroadcast. I anläggningen finns också mycket goda förutsättningar att arrangera hybridevent/hybridmöten, där deltagarna möts både fysiskt och digitalt. Och allt på ett tryggt och säkert sätt!

På Stockholm City Conference Centre finns alla möjligheter för dina digitala behov. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med streaming, inspelning, videokonferenser och livesändning på Youtube, Vimeo och Facebook. Beroende på behov finns olika paket och lösningar för såväl det mindre mötet som den stora produktionen.

Boka ditt digitala möte hos Stockholm City Conference Centre här: bokning@stoccc.se

För frågor och bokning kring det tekniska upplägget kontakta oss på
stockholm@informationsteknik.se eller 08-446 63 00 

 

Studio View ger dig möjlighet att arrangera proffsiga möten på distans

Informationsteknik har tillsammans med Quality Hotel View slagit upp portarna till Studio View i Malmö. En studio i Hyllie för att möte marknadens behov av digitala möten i södra Sverige. Studion ger aktörer som skapar möten och events en färdig studiolösning med bekvämligheter från hotellet och konferensavdelningen som ligger i direkt anknytning.
Oavsett om behovet är ett digitalt distans-/hybridmöte, -säljkonferens, -produktlansering, -bolagsstämma eller -kapitalmarknadsdagar så är flexibiliteten stor. Konceptet möjliggör obegränsat antal deltagare på distans samt föreläsare och paneldiskussioner från när och fjärran.

Boka ditt upplägg  på reservations.view@choice.se eller 040-37 41 00

För frågor och bokning kring det tekniska upplägget kontakta oss på
malmo@informationsteknik.se eller 040-611 50 40