Hur arbetar vi med möten och event?

Vi hjälper dig utforma en helhetslösning som bäst uppfyller dina ställda krav och som fungerar just för ditt arrangemang.
Vi vet att bra möten och event inte är en slump!

För oss är det viktigt att tillsammans med dig som kund få till en teamkänsla och skapa de bästa förutsättningarna för att genomförandet ska kännas personligt, avslappnat och tryggt, oavsett hur stort eller litet mötet eller eventet är.

1. Vi hjälper till hela vägen

Våra projektledare hjälper dig hela vägen - från idé till genomförande. Vi är ert bollplank före, under och efter mötet/eventet. Ni kan fokusera på syftet, vi ser till att ni känner er trygga och säkra med den tekniska utrustningen.

 

2. Trygghet och ansvar

Vår personal har erfarenhet, bidrar med lugn och har hög social kompetens, vilket i tillspetsade situationer kan vara skillnaden mellan framgång och misslyckande.
Vår närvaro under genomförandet är diskret och professionell. 

3. Kunskap och lyhördhet

Efter en genomarbetad behovsanalys guidar vi dig i val av tekniskutrustning och lösning. Vid större möten/event tar vi fram en 3D-ritning över lokalen med vår teknik, allt för att säkerställa leveransen och att vi har uppfattat era önskemål korrekt.

4. Personliga kontakter

En av våra projektledare är med er hela vägen, före under och efter ert möte. Det är projektledaren som hjälper er i detalj kring mötet. Efter mötet så följer er kundansvarig upp och stämmer av kring er upplevelse av hela processen.

“Oavsett hur stort eller litet event som ska genomföras så är vi måna om att på plats skapa en teamkänsla tillsammans med kund och även skapa de bästa förutsättningarna för att genomförandet ska kännas personligt, avslappnat och tryggt.”

Vill du veta mer?

Kontakta oss!
Ring: +46 70 445 400 eller mejla.