hero

Våra kunskapsseminarier

Molntjänster & stora internationella möten 


Nytt datum för augusti meddelas snart! 

Nu startar vi äntligen igång med våra kunskapsseminarier igen!

Vi hoppas att du, och kanske din kollega, har möjlighet att titta förbi oss för att lyssna och inspireras av något av våra kollegors kunskapsseminarier.


8.30 - 9.00
Frukost

9.00 - 10.00
Molntjänster för övervakning av din AV-utrustning,
hur funkar det?

eller

9.00 - 10.00
Så här jobbar vi med stora internationella möten &
Jirango – det ultimata registreringssystemet


Stockholm 
Malmö 
Göteborg 

Anmäl dig här

Molntjänster för övervakning av din AV-utrustning, hur funkar det?
I takt med att fler och fler möten blir hybridmöten med deltagare på distans blir det allt viktigare att mötesteknikens alla delar fungerar. För att kunna upptäcka fel innan de påverkar ett möte eller göra en felsökning direkt utan att behöva skicka ut en tekniker så finns det idag säkra molntjänster för fjärrövervakning och managering. Vi övervakar idag tusentals mötesrum hos våra kunder och åtgärdar många fel innan det påverkar deras möten. I seminariet berättar vi om vilka möjligheter som finns och hur det kan fungera även hos er.

Så här jobbar vi med stora internationella möten
Under det gångna året har Informationsteknik varit delaktiga i ett par av de största internationella eventen i Sverige. Vi kommer både ge en inblick i bredden och resultatet av vår leverans samt hur planering och förberedelsen ser ut för att skapa en produktion som innefattar 20 tal lastbilar av utrustning och en personalstyrka på ca 100 personer.

Jirango för stora möten
Hur kan man genomföra stora möten i Jirango-plattformen och vilka möjligheter finns det för att grafiskt anpassa alla sidor, registreringar etc. Ekonomi för deltagare i stora projekt – vi visar exempel från vårens stora projekt och hur man får en snabb och smidig process med ekonomi –kortbetalningar, Swish, E-fakturor, GLN-nummer och referens, det är saker vi pratar om!

Talare: Marcus Boij, Dragan Todorovic, Pelle Hedenstedt, Richard Lindroth och Michael Westerberg

23 juni 2021 - Morgondagens möten


Vår tanke med eventet var att bjuda på den senaste forskningen, högaktuella samtal och konkreta tips med målet att göra fler mötesskapare och mötesdeltagare redo för möten efter Corona. Vi ville även visa vilken teknik som finns tillgänglig nu och hur man kan interagera med åhörare under ett pågående, digitalt möte. 

Eventet bjöd på tre block med nedan frågeställningar

- Morgondagens konferenser och events – vad krävs?
 - Möteskultur för både fysiska och digitala möten – hur lyckas du?
- Teknik som funkar oavsett möte – vad behövs?

Registrera dig här för att få tillgång till plattformen och inspelningen av eventet.

Vi vill rikta ett särskilt tack till våra talare som medverkade under dagen!

Johanna Danielsson – Kairos Future, Jakob Norrby – Turismnytt, Cicki Lewenhaupt Nilsson – Di- gruppen/Bonnier News, Kenth Larsson – Stockholm Waterfront Congress Centre

Lena Lid Falkman – Handelshögskolan i Stockholm, Amanda Falck – Sveriges HR förening, Annicka DicksonHartman – Arbetsplatsen i Fokus, Michael Westerberg – Inadra

Jens Blomhage – PEAB, Oskar Karlsson, Annie Petersson och Marcus Boij – Informationsteknik, Martin Lidholm – Uclarity

11 februari 2022 - Jirango Backstage 

 

Den 11 februari kör vi en repris av Jirango Backstage - "Digitala möten utan studio", nu med inslag från Informationstekniks studio på Grand Hotel. 

Har du blivit tvungen att ställa in vårens fysiska event eller konferens och är nu osäker på om du ska köra digitalt eller fysiskt? Häng med oss på Jirango Backstage, ett webbinarium där vi pratar om hur man kan genomföra event i vår digitala eventplattform Jirango. 

Den 11 februari kl 11.00 kommer du under 45 minuter få vet hur man kan hålla ett digitalt event i Jirango. Med allt från talare på distans, chatt, backstagefunktioner, digitala utställarmontrar och mycket mer. 

Anmäl dig här

Anmälan är inte bindande och får du förhinder behöver du inte avanmäla dig. Materialet kommer i efterhand att publiceras på hemsidan jirango.com

Förbered en kopp te eller kaffe och var beredd på ett interaktivt webbinarium, hoppas vi ses!