hero
07 JANUARI, 2022

Nytt år nya möjligheter

2021 var ytterligare ett år med pandemi, vilket på olika sätt har påverkat oss som leverantör av tekniska lösningar för möten.

Vi har brottats med inställda uppdrag i och med restriktioner, problem med leveranser av teknisk utrustning på grund av komponentbrist och brist på containrar för frakt.

Trots detta så summerar vi ett år som vi känner oss mycket stolta över.

Vi har fortsatt vår expansionsresa och har sedan den 1 juni 16 nya kollegor i och med förvärvet av ITM Meeting Solutions i Göteborg. Det gör att vi nu uppnått ett delmål, på vår tillväxtsresa, med kontor i Luleå, Umeå, Sandviken, Stockholm, Göteborg och Malmö. Med ca 90 medarbetare är vi nu rikstäckande i vårt erbjudande.

Uppdragen under året har varit fantastiskt roliga att jobba med, vi har utfört några av våra största leveranser både på installation och event. Stockholms Universitet med nya Campus Albano har fått över 200 nya lokaler utrustade med mötesteknik, Uppsala Stad har fått ett nytt Stadshus med över 170 lokaler med mötesteknik. Vi har under hösten genomfört två stora internationella konferenser med deltagare från hela världen där  höga krav på säkerhet och smittskydd ställts och där deltagare har varit med på distans så väl som på plats.

Leveranser av videomötesteknik för MS Teams, Zoom och Google Meet är något som har präglat hela 2021 och som vi gissar kommer att fortsätta i samma takt även detta år. Studios för sändning av videomöten har även det tagit en stor plats, vi har levererat ett flertal professionella studios med ljud, ljus, bild, dekor och sändningsteknik till allt från konferensanläggningar till storföretag.

Vi är ödmjukt tacksamma mot våra fantastiska kunder för året som gått och ser med tillförsikt fram emot 2022.

Följ oss gärna på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/informationsteknik

Vill du veta mer?

Kontakta Magnus
Ring +46 708-52 95 19 eller mejla

 

Fler nyheter

26 APRIL, 2023

Pressrelease: Informationsteknik förvärvar HELL Produktion i Göteborg

Väletablerade HELL Produktion blir en grundpelare i Göteborg. I april förvärvade Informationsteknik eventbolaget HELL Produktion. Förvärvet innebär att Informationstek...

19 JANUARI, 2023

Informationsteknik fortsätter rekrytera välkända namn

På kort tid har flera välkända personer anslutit till Informationsteknik och nu ytterligare tre personer till teamet i Stockholm.

12 JANUARI, 2023

Pressrelease Informationsteknik förvärvar Ljus & AV-teknik (LAV)

Tillför unik kompetens och erfarenhet inom professionell AV/IT teknik.

Följ oss

Få de senaste nyheterna och inspiration för möten och mötesplatser.