hero
10 AUGUSTI, 2023

Clarion Hotel Umeå samarbetar med Informationsteknik

Intill Umeälven i björkarnas stad ligger vår nya samarbetspartner Clarion Hotel Umeå. En mötesplats med 270 hotellrum, 12 konferenslokaler, bankettsal, restauranger och spa. Ett nytt centrum för upplevelser, möten och event i Norrland.

Tillsammans med Clarion Hotel Umeå har vi skrivit ett samarbetsavtal om att projektera och leverera teknik och av-tekniker till arrangemang, konferenser och event på hotellet, även event som bedrivs i Clarions egna regi. Utöver stöttning vid olika typer av event har vi även installerat tekniken på hotellet.

Samarbetet är ett steg i vår utveckling att bredda vårt utbud av eventtjänster i Norrland för både befintliga och nya kunder. Sedan 2020 har vi ett lokalt kontor i Umeå med stort fokus på systeminstallation, nu hoppas vi även kunna utveckla vår eventverksamhet på orten. Vi är ser framemot hösten och tror det här samarbetet kommer att bli lika lyckat som våra tidigare samarbeten med Clarion hotell över hela landet! 

Vi på Clarion Hotel Umeå är glada över att till hösten inleda ett utökat samarbete med Informationsteknik. Som en av Sveriges ledande leverantörer av anpassade paketlösningar inom ljud-, ljus-, och bildteknik känner vi oss trygga i att våra kunder kommer få den bästa upplevelsen - vare sig de söker en helhetslösning eller enbart tekniskt stöd när de genomför konferenser & event hos oss.

- Viktoria Andersson, VD Clarion Hotel Umeå