hero
18 MARS, 2024

Ett samtal om framtidens arbetsplats tillsammans med EY och Microsoft.

Informationsteknik bjuder in till ett spännande samtal med EY och Microsoft om framtidens arbetsplats på Jacy'z Hotel & Resort.

Hur behåller vi kompetens samtidigt som vi tar våra kontor in i framtiden? Hur får vi IT, HR, Facility Management och Marknad att jobba mot samma mål? Tillsammans kommer vi diskutera vilka möjligheter och utmaningar vi står inför.

Expertpanelen består av

  • Jessica Schmidt, EY Nordic Future of Work Strategy Lead
  • Marcus Boij, Technical Director Informationsteknik
  • Erica Kulas Ek, M365 Copilot Global Black Belt Microsoft

Jessica Schmidt från EY brinner för att utveckla exceptionella arbetsplatser och driver EYs strategiska utveckling av Future of Work. Jessica kommer dela med sig av EYs resa mot den moderna arbetsplatsen.

Marcus Boij, vår tekniktokiga mötesexpert har lång erfarenhet av arbetet i gränslandet mellan teknik och funktion och driver utvecklingen av detta hos oss på Informationsteknik.

Erica Kulas Ek från Microsoft är expert på Microsoft Teams mötesrum och har över 20 års erfarenhet av att hjälpa kunder med deras digitala transformation. Erica kommer bland annat berätta om hur AI, Work Trend Index och CoPilot kan förenkla och förbättra vårt arbetsliv och våra möten.

Välkomna att lyssna och ställa frågor, vi vill dela med oss och skapa diskussion! Moderator för paneldiskussionen är Andreas Haak ansvarig för Modern Workplace på Informationsteknik.

Datum
18 april

Plats
Jacy'z Hotel & Resort, Drakegatan 10, 412 50 Göteborg

Anmäl dig här!