hero
02 DECEMBER, 2020

Informationsteknik förvärvar Mindspace Group AB

Informationsteknik förvärvar Mindspace Group AB –
”Tillsammans utökar vi kompetensen inom digitala möten och mötestjänster”

En av Sveriges ledande leverantörer av anpassade paketlösningar inom ljud-, ljus- och bildteknik, Informationsteknik Scandinavia AB, förvärvar Mindspace Group AB, specialister på digitala möteslösningar.

”Det känns spännande och inspirerande att ingå i en större organisation som skapar fler möjligheter både för oss och för våra kunder. Förvärvet innebär också att vi kan dra nytta av varandras specialiteter och erbjuda marknaden en bredare portfölj ”, berättar Rebecca Sakayan, VD på Mindspace Group.

För båda företagen kommer samgåendet innebära många fördelar. Den geografiska täckningen med de nya kontoren i Umeå och Luleå samt de befintliga kontoren i Stockholm, Malmö och Sandviken innebär att Informationsteknik nu täcker hela Sverige.

” Den unika kompetens inom videoinfrastruktur som Mindspace besitter förstärker vår position för den marknadsutveckling som vi ser inom digitala möten, poängterar Magnus Krabbe, Affärsområdeschef på Informationsteknik.

”Som större spelare kan vi ta oss an allt större projekt för större företag, men även mer omfattande och långsiktiga uppdrag inom offentlig sektor för stat, kommun och regioner. Från och med nu stärker vi vår position ytterligare för leverans inom programmering, installation, service, support, digitala möten och mötesrumslösningar där våra kunder får personlig service oavsett var de sitter”, avslutar Patrik Camp VD på Informationsteknik.

Vill du veta mer om förvärvet?

Kontakta vår VD Patrik
Ring +46 708-52 95 19 eller mejla

Vill du läsa fler nyheter?

04 JUNI, 2024

Informationsteknik storsatsar i Göteborg

Informationsteknik storsatsar nu i Göteborg och flyttar in i nya lokaler där både systeminstallations- och eventavdelningen kommer sitta. Förutom nya kontorslokaler in...

17 MAJ, 2024

Almedalsveckan väljer Informationsteknik för att utveckla sitt nya programverktyg

Region Gotland som står som värd för Almedalsveckan har upphandlat Informationsteknik för att utveckla sitt programverktyg för alla evenemang som genomförs under veckan.

18 MARS, 2024

Ett samtal om framtidens arbetsplats tillsammans med EY och Microsoft.

Informationsteknik bjuder in till ett spännande samtal med EY och Microsoft om framtidens arbetsplats på Jacy'z Hotel & Resort. Hur behåller vi kompetens samtidigt som...

Följ oss

Få de senaste nyheterna och inspiration för möten och mötesplatser.