hero
19 JANUARI, 2023

Informationsteknik fortsätter rekrytera välkända namn

På kort tid har flera välkända personer anslutit till Informationsteknik och nu ytterligare tre personer till teamet i Stockholm.

”Vi är både glada och stolta över att ett flera etablerade personer i branschen väljer just Informationsteknik som sin nya arbetsgivare. Det stärker oss ytterligare med både kompetens och erfarenhet som vi har nytta av i vår fortsatta utveckling, säger Richard Lindroth Affärsområdeschef Event.”

Senast att ansluta är Daniel Ohlson som kommer axla rollen som Eventansvarig i Stockholm. Han kommer närmast från Uppsala konsert och kongress där han varit tekniskchef och dessförinnan drivit egen verksamhet.

”Att få möjligheten att vara med på den här resan som Informationsteknik är inne i känns väldigt inspirerande och kul. Känslan man får när man kliver in genom dörrarna på Informationsteknik är att man har nära till varandra, medarbetare som kund. Det är den känslan jag vill hjälpa till att bevara samtidigt som företaget expanderar, säger Daniel Ohlson.”

Utöver Daniel har även Rickhard S Wallin börjat i rollen som projektledare samt Martin Lindgren som bildtekniker. Båda kommer närmast från Meetech.