hero
01 SEPTEMBER, 2023

Informationsteknik Scandinavia AB expanderar till Danmark

Informationsteknik Scandinavia AB blir ny huvudägare i Get Visual A/S.

Get Visual A/S med kontor i Köpenhamn och Århus är en av Danmarks främsta leverantörer av AV-lösningar inom event. På Get Visual A/S arbetar några av Danmarks mest erfarna rådgivare och specialister inom presentation- och AV-lösningar för möten och event.

”Vi är oerhört stolta över att vi nu är tillbaka på den danska marknaden. Get Visuals expertis och erfarenhet är ett mycket värdefullt tillskott till Informationstekniks mål om att bli Nordens främsta leverantör av AV-lösningar."
Patrik Camp VD Informationsteknik Scandinavia AB.

Förvärvet innebär en större geografisk spridning som dessutom breddar och förfinar vårt erbjudande mot våra kunder. Get Visual A/S bidrar med spetskompetens och levererar presentations- och mötesdesign åt några av Danmarks största företag och organisationer.

”Informationsteknik Scandinavia er det perfekte match for Get Visual. På hjemmebanen i Sverige har Informationsteknik Scandinavia via forretningsudvikling og investering på få år vækstet en sund og veldrevet virksomhed. Vi glæder os til et tæt samarbejde med Informationsteknik Scandinavia, hvor vi sammen skal videreudvikle Get Visuals stærke forretning i Danmark yderligere.”
Anders Gjesing Styrelseordförande Get Visual A/S.

Informationsteknik finns representerade i hela landet med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå och Sandviken. Antalet anställda uppgår till 130 personer och företaget omsätter 385 miljoner SEK i Sverige.

Get Visual har 35 anställda med kontor i Köpenhamn och Århus. Företaget grundades 2010 och har sedan dess levererat vinster varje år.

Vid frågor om förvärvet kontakta:

Patrik Camp, VD Informationsteknik Scandinavia AB
patrik.camp@informationsteknik.se , +46 8 446 63 06
www.informationsteknik.se

Anders Gjesing, Styrelseordförande Get Visual A/S
afg@getvisual.dk , + 45 5060 6070
www.getvisual.dk