hero
05 DECEMBER, 2023

Inga klappar i år

I år har vi tagit beslut om att inte ge julklappar till våra medarbetare utan istället donera julklappskassan till tre välgörande organisationer.


I Sverige har omkring 500 000 barn och ungdomar minst en förälder som har ett missbruk, psykisk sjukdom eller som utsätter dem för våld. Barnrättsorganisationen Maskrosbarn har sedan 2005 arbetat med att förbättra dessa barns levnadsvillkor.

Unizon arbetar för att alla våldsutsatta kvinnor och barn, samt utsatta unga, ska erbjudas stöd och skydd av hög kvalitet oberoende av livssituation och bakgrund. Våldet drabbar inte alla på samma sätt, och alla har inte heller samma förutsättningar att förändra sin situation.

Sveriges Stadsmissioner stöttar människor i utsatthet och utanförskap. Det handlar om äldre i ensamhet, unga och barnfamiljer i utsatta områden, kvinnor och män i hemlöshet, arbetslöshet, missbruk, psykisk ohälsa.

För oss på Informationsteknik är det viktigt att bidra med det vi kan. Vi hoppas att våra gåvor till respektive organisation kommer göra skillnad och att fler får en fin jul.