hero
10 MARS, 2024

Maxat ljud för både fest och bio

Tillsammans med Bose Professional har Informationsteknik designat och installerat ett nytt ljudsystem i lokalen Big Stage på Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg.

Sedan premiäröppningen av Jacy'z Hotel & Resort har besökarna strömmat in från när och fjärran. Under 2023 utsåg Travel News Jacy'z till ”Bästa nya hotell i Göteborg 2023”. Med sitt fokus på komfort har Jacy'z blivit en favorit bland affärsresenärer och en utmärkt plats för affärsmöten och konferenser. Hotellet har nominerats i World Travel Awards 2024, i inte bara en utan två kategorier,
” Europe's Leading Conference Resort 2024” och ”Sweden's Leading Business Hotel 2024”. Jacy'z fick ta emot priset i kategorin ”Sweden's Leading Business Hotel 2024”.  

Lokalen Big Stage har sedan premiären snabbt etablerat sig som en av Göteborgs hetaste scener för underhållningsevent. På Jacy'z kan man avnjuta allt från konserter till stand-up och magishower. Jacy'z fortsätter nu utveckla och överraska med sin underhållsarena och har även lanserat ”The Cinema Club” en filmklubb för exklusiva biovisningar. Flera kvällar i veckan förvandlas Big Stage till en riktig biosalong. 

Bild: Jacy'z Hotel & Resort

- Redan innan konserten eller filmen dragit igång är lokalen Big Stage pampig i sig. Det högkvalitativt ljudet tar verkligen upplevelsen till nästa nivå säger Karl Arnell, Informationsteknik. 

Ljudet i lokalen har designats och installerats av Informationsteknik tillsammans med Bose Professional. Uppdraget var att ta fram ett premiumljudsystem för såväl liveframträdanden som konferenser och exklusiv bio.

- Ljudet i lokalen har ett fantastiskt vokalsystem med massor av head room även i de låga frekvenserna säger Mikael Thorsen, Bose Professional.

Bild: Jacy'z Hotel & Resort