hero
17 MARS, 2022

Nya medarbetare

Välkomna till Informationsteknik – Anki & Ayse

Nu stärker vi upp vårt team ytterligare med rekryteringar inom HR och försäljning. I och med den tillväxtresa vi nu befinner oss i känns det otroligt viktigt att också måna om jämställdheten på företaget. Med Anki och Ayses breda kompetenser kommer vi att kunna utvecklas ytterligare inom försäljning och HR.

På frågan om vad de ser framför sig i sina nya roller och därmed kunna bidra med svarar de:

- Jag kommer från ett större bolag och hoppas på att kunna nyttja de kunskaper jag har därifrån. Förhoppningsvis kan jag skapa och implementera processer och rutiner som saknas och förbättra de som redan finns. - Ayse Bozkurt HR Generalist.

- Jag ser verkligen framemot att leda och utveckla säljteamet i Göteborg, det känns som ett positivt team med stark sammanhållning. Mina tidigare erfarenheter i branschen kommer både från tillverkar- och distributionssidan inom Pro AV där jag jobbat i flera länder och varit ansvarig för att implementera nya arbetssätt och forma struktur. Informationsteknik har också gått igenom många intressanta och strategiska förvärv där jag är övertygad om att mina erfarenheter kan komma till nytta. - Anki Wenke, försäljningsansvarig i Göteborg.


Vi passade också på att fråga vad det var som lockade med en tjänst hos oss på Informationsteknik?

- Jag kände att jag var redo för en ny utmaning och att bli den första HR-personen på plats kändes lockande! Samtidigt ville jag inte missa att vara med på den resa Informationsteknik gör nu. - Ayse Bozkurt HR Generalist. 

- Jag har alltid uppfattat informationsteknik som ett väldigt professionellt företag där man jobbar med spännande projekt och har hög kompetens med kunden i fokus. Det som också växte mitt intresse för bolaget var både Magnus och Patrik som genom sitt ledarskap kan både beröra och inspirera sin personal. Deras förmåga att leda och lära gör att man vill vara med på tåget och bidra. - Anki Wenke, försäljningsansvarig i Göteborg.