hero
02 MARS, 2022

Nya samarbeten och avtal

Våren är snart här och vi välkomnar våra nya fina samarbeten och avtal

Det är roligt att kunna berätta om den spridning på uppdrag vi har genom våra sex lokala kontor i Sverige. Med det nya kontoret och våra duktiga kollegor i Göteborg kommer vi ytterligare förstärka vår närvaro och vårt erbjudande i västra Sverige. Läs om några av våra senaste uppdrag nedan:  

Kammarkollegiet
Informationsteknik är vald leverantör till Kammarkollegiets nya ramavtal för AV- och Videomöten. Avtalet gäller i 4 år och omfattar alla myndigheter, kommuner och landsting i Sverige.

Operan i Göteborg
Informationsteknik är leverantör till Göteborgsoperan. Operan ska byggas om och uppgraderas de kommande åren, avtalet omfattar ljud, bild, ljus till scener mm.

Lilla Akademien i Stockholm
Lilla Akademien har valt att skriva avtal med Informationsteknik för Drottnings Silvias Konsertsal.
En fantastisk konsertsal som ritats av den kända italienska arkitekten Giorgio Palù och den världsledande japanska akustikern Yasuhisa Toytoa. Den moderna digitala tekniken kommer att möjliggöra för ett nätverk med unga musiker, gästlärare och föreläsare från musikutbildningar världen över.

Medicon Village i Lund
En öppen innovationsmiljö som ska möjliggör allt från forskning, innovation och företagande. Allt samlat för att skapa synergier för att bolag ska kunna växa och utvecklas i snabbare takt än var för sig.  
Informationstekniks uppdrag består i etablering av 3 nybyggda mötesrum, med möjlighet för konferens och hybridmöten. Allt uppkopplat för enkel support av både teknisk ansvarig på plats samt vår egen serviceavdelning. LED vägg i den öppna ytan, Nedre Plan. Här kommer även att finnas ljudsystem som med sin höga taltydlighet kommer ge en riktigt fin upplevelse.

Komatsu i Umeå
Till Komatsus nya kontor KF One i Umeå levererar och installerar vi mötesutrustning för 26 mötesrum och 3 utbildningslokaler, baserat på Bring-your-own-meetinglösningar samt några Microsoft Teams Rooms från Poly. Utöver detta levererar vi en videovägg, foajeljud och en signagelösning, samt bokningspaneler och kioskdatorer.

Fler nyheter

17 MAJ, 2024

Almedalsveckan väljer Informationsteknik för att utveckla sitt nya programverktyg

Region Gotland som står som värd för Almedalsveckan har upphandlat Informationsteknik för att utveckla sitt programverktyg för alla evenemang som genomförs under veckan.

18 MARS, 2024

Ett samtal om framtidens arbetsplats tillsammans med EY och Microsoft.

Informationsteknik bjuder in till ett spännande samtal med EY och Microsoft om framtidens arbetsplats på Jacy'z Hotel & Resort. Hur behåller vi kompetens samtidigt som...

10 MARS, 2024

Maxat ljud för både fest och bio

Tillsammans med Bose Professional har Informationsteknik designat och installerat ett nytt ljudsystem i lokalen Big Stage på Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg.

Följ oss

Få de senaste nyheterna och inspiration för möten och mötesplatser.