hero

Villa Copenhagen

26 APRIL, 2021

Mellan centralstationen och Tivoli i Köpenhamn har Petter Stordalen öppnat ett nytt femstjärnigt hotell i vad som tidigare var Köpenhamns postkontor. Och det är späckat med teknik i framkant.

Det anrika posthuset från 1912 vid Tietgensgade har transformerats till ett av Nordens flådigaste hotell, Villa Copenhagen. Kanske är det den norske hotellkungen Petter Stordalens mest ambitiösa projekt hittills. Byggnaden är ett av Köpenhamns landmärken på inte mindre än 25 000 kvadratmeter och det är strategiskt beläget mellan centralstationen och Tivoli. Petter Stordalen slog tidigt an tonen som genomsyrat bygget under hela vägen: ”Det här ska vara ett hotell där rockstjärnor behandlas som människor och där människor behandlas som rockstjärnor”.

– Vi pratade med tre olika leverantörer och förutom pris så tog vi mest hänsyn till leverantörens förmåga att kunna bli en bra samarbetspartner i arbetet för att kunna nå vår vision som vi hade arbetat fram, säger Jørgen Hveding Eeg, prosjektdirektør på Nordic Property Management.

– Och Informationsteknik, som vi dessutom hade arbetat med tidigare, bedömde vi var de som bäst kunde vara med oss genom hela processen, fortsätter Jørgen.

 

WHAT

Installation

WHEN

April 2021

WHO

Villa Copenhagen

FACTS

Ett installtionsprojekt späckat med teknik i framkant

"I de fall något inte fungerar som det ska så ställer Informationsteknik upp och löser problemet oavsett hos vilken leverantör felet ligger. De är inte med på leken med att peka finger åt någon och det är riktigt snyggt."

Jørgen Hveding Eeg, prosjektdirektør på Nordic Property Management

Vill du veta mer eller har du frågor?

Kontakta Allan, vår säljare för installation
Ring: +46 8 446 63 23 eller mejla

Läs mer om mötesteknik och installation