07 NOVEMBER, 2022

[GUIDE] Vad är Microsoft Teams Room? Och vilka är fördelarna?

Idag ser allt fler fördelarna med Microsoft Teams Room, eller MTR. Och det är inte så konstigt; MTR-rum både förenklar för användaren och minskar risken för teknikproblem. Men vad innebär det i praktiken och vad är ett MTR-rum?

Senaste inläggen

26 SEPTEMBER, 2022

Standardiserade mötesrum: så får du bättre kontroll på tekniken

Här delar vi med oss av 4 konkreta exempel, med bilder, på standardiserade rumstyper som med fördel kan användas i större organisationer.

13 SEPTEMBER, 2022

Hur anpassar man mötesrum för hybridmöten?

Att anpassa mötesrum för hybridmöten är faktiskt enklare än man kan tro. En bra start är att inspireras av så kallade telepresence rooms. Här får du 4 konkreta tips!

08 MAJ, 2022

Mötesrum i globala organisationer? 5 lärdomar från 25 år.

Att skapa långsiktiga, smarta, tekniska lösningar för mötesrum i globala organisationer är en utmaning. För behoven varierar. Trender kommer. Och trender går. Tekniken...

Våra kunskapsinlägg

Företagets ambition är att vara kunskapsgivande inom branschen – en ”Thought Leader”. Vi vill med våra kunskapsinlägg erbjuda, utbilda och dela med oss av vår spetskompetens.

Här delar vi med oss av vår kunskap inför alla nya rumstyper som växer fram i takt med att vi som företag förändrar våra arbetssätt

Besök gärna arbetsplatsenifokus.se där vi delar med oss av vår kunskap på deras oberoende kunskapsplattform.