hero
21 APRIL, 2021

Informationsteknik förvärvar ITM Meeting Solutions

Informationsteknik Scandinavia AB fortsätter växa genom ett samgående med ITM Meeting Solutions AB

Förvärvet betyder att Informationsteknik förstärker sin närvaro ytterligare på den svenska marknaden. I januari 2020 förvärvades Visuell Design i Sandviken och i december 2020 förvärvades Mindspace Group AB i Umeå/Luleå. ITM kommer att vara verksamma under sitt eget namn fram till årsskiftet. ITM:s tjänsteområden innefattar digitala mötesrum, showroom och utställningar, videokonferenser och digitala informationsskärmar.

”Vi behöver både bred och djup kompetens i bolaget för vår plan är att sätta oss i förarsätet och bygga ett bolag som växer både organiskt och via förvärv den närmaste femårsperioden berättar Patrik Camp, VD på Informationsteknik.”


”Det blir allt viktigare att stärka kompetensen i bolaget för att på bästa sätt kunna leverera hållbara lösningar som lever upp till kraven som nu ställs på framtidens arbetsplatser och kontor. I och med att vi nu går samman blir vi en ännu starkare partner till våra kunder, säger Johan Kinnerfors, CEO på ITM Meeting Solutions.”


”Både Informationsteknik och ITM har blivit framgångsrika med hjälp av starka värdegrunder och engagerade medarbetare. Nu ser vi fram emot att tillsammans erbjuda våra kunder fler innovativa lösningar och vår experthjälp, nu med geografisk täckning i hela Sverige poängterar Magnus Krabbe, Affärsområdeschef på Informationsteknik.”

Vill du veta mer om förvärvet?

Kontakta Patrik, vår VD
Ring +46 708-52 95 19 eller mejla

Läs mer om ITM Meeting Solutions här

Fler nyheter

07 JANUARI, 2022

Nytt år nya möjligheter

2021 var ytterligare ett år med pandemi, vilket på olika sätt har påverkat oss som leverantör av tekniska lösningar för möten...

22 SEPTEMBER, 2021

Nu ansluter vi oss till GPA!

Informationsteknik är nu en del av den globala organisationen GPA

20 SEPTEMBER, 2021

Vi fortsätter att växa efter en stark utveckling under pandemin

Informationsteknik har efter sommaren stärkt upp med 7 nya medarbetar inom främst event men också inom installation.

Följ oss

Få de senaste nyheterna och inspiration för möten och mötesplatser.