hero
18 AUGUSTI, 2022

Tredje året i rad - men ny kategori!

För tredje året i rad är vi nu nominerade till AV Awards. I år i kategorin - Education Project of the Year med projektet Stockholms Universitets nya campusområde Albano. 


Kort info om projektet

Stockholms universitet Campus Albano med över 210 toppmoderna salar och lokaler håller en högteknologisk standard som verkligen möter dagens och morgondagens utbildningar. Universitetets krav på en så framtidssäker teknologi som möjligt möttes av framgång och inom angiven budget. För att nå målet med ett så omfattande projekt under så lång tid krävdes god planering och samordning med andra aktörer. En IT-baserad miljö där det ställdes höga krav på att allt skulle fungera när det väl var installerat.

Om AV Awards

AV Awards är ett internationellt riktmärke för högsta möjliga professionella standarder och bästa praxis, och uppmärksammar prestationer hos individer, företag, projekt och teknik inom AV, evenemang och produktionssektorn.

Sedan lanseringen 1999 har AV Awards varit kända över hela världen för att främja bästa praxis, höja standarder och belöna spetskompetens och innovation inom vår otroliga bransch. AV Awards granskar bedömningsprocessen och kategorierna varje år med hjälp av en noggrant samordnad styrkommitté för att säkerställa att alla bidrag utvärderas korrekt och rättvist.

AV-utmärkelsen lockar nästan 1500 yrkesverksamma från hela världen.

Läs mer om nomineringen här!

AV Awards 2022

Tack till vårt fantastiska team på Informationsteknik som gjort detta möjligt! Nu ser vi med spänning fram mot 4 november när vinnaren presenteras i London.

Håll utkik efter vårt reportage om projektet som presenteras inom kort!