hero
04 JUNI, 2024

Informationsteknik storsatsar i Göteborg

I april 2023 förvärvade Informationsteknik HELL Produktion och i februari 2024 förvärvade man även  KSE. Dessförinnan har en rad nyckelpersoner rekryterats för att utöka Informationstekniks eventverksamhet på västkusten. 

Informationsteknik storsatsar nu i Göteborg och flyttar in i nya lokaler där både systeminstallation och event kommer sitta. Förutom nya kontorslokaler innebär flytten även nya lagerlokaler på hela 2700 kvm. Informationstekniks kompetenser och erbjudanden samlas nu under ett och samma tak. 

Flytten påbörjas under juni och beräknas vara klar i augusti. Parallellt med flytten har Informationsteknik en rad stora projektgenomföranden såsom Gothia Cup, Partille Cup, Storsjöyran, Stockholms Kulturfestival och Way Out West.   

Denna expansion av Göteborgskontoret är ett led i Informationstekniks långsiktiga plan att stärka sin närvaro på västkusten och öka sin kapacitet att leverera högkvalitativa lösningar för både systeminstallationer och event. Med det nya kontoret kan Informationsteknik effektivisera logistiken och förbättra service och support för sina kunder i regionen.  

- Vi är väldigt glada över denna flytt och vad den innebär för vår framtid i Göteborg. Genom att samla våra kompetenser under ett tak kan vi öka vår effektivitet och erbjuda ännu bättre service till våra kunder säger Patrik Camp, VD på Informationsteknik.

De nya lokalerna erbjuder inte bara ökat utrymme utan också förbättrade möjligheter för samarbete och innovation. En modern arbetsmiljö och toppmoderna lager- och produktionsutrymmen kommer att stödja Informationstekniks ambition att vara i framkant av teknisk utveckling och kundanpassade lösningar. 

- Vi har samlat och skapat ett riktigt starkt och brett erbjudande till våra kunder med en mix av förvärv, organisk tillväxt och rekrytering av nyckelpersoner. På Informationsteknik kommer man mötas av hög kompetens, kreativa resurser och unika verktyg samt en stor teknikpark med hela bredden inom ljud, ljus, AV och scen. Sammantaget gör detta oss till en av dom största aktörerna i Sverige säger Glenn Pettersson, Eventchef Göteborg och fortsätter - Vårt mål är att vara den mest eftertraktade arbetsplatsen inom vår bransch!