hero

Välkommen till vår karriärsida!

Idag är vi drygt 130 medarbetare på Informationsteknik. Personer med skilda bakgrunder, egenskaper och arbetsuppgifter. Det vill vi berätta mer om.

Våra medarbetare är grunden av vår verksamhet och gör att vi dag efter dag lyckas leverera tekniska lösningar i världsklass till alla våra kunder. Så vad gör våra medarbetare om dagarna, hur är det att jobba hos oss och vad gör man utanför arbetstid? Lär känna våra medarbetare och bekanta dig med deras resa både inom och utanför företaget.

 

Från Iran till Sverige
Året var 1990, kriget mellan Iran och Irak hade precis tagit slut. Adel var 25 år gammal och påbörjade sin resa mot sin syster i Sverige. Det var inte lätt, allra först fick han ta sig till Dubai. I Dubai var situationen inte lättare och då Gulfkriget höll på att bryta ut. Med lite tur lyckades han komma med ett flyg till Stockholm.

Möt Adel Hardani

Driv och nyfikenhet
För några veckor sedan avslutade Hampus sin första affär helt på egen hand. En affär som han drivit från första kontakt till avslutat sälj. Lika högtidligt som nyårsklockan ekade ljudet från säljklockan genom kontoret i Göteborg. En milstolpe för Hampus och för oss

Möt Hampus Hansson