Michael Westerberg och Informationsteknik startar nytt digitalt bolag

Michael Westerberg, tidigare grundare av Delegia och mångårig techprofil i mötesindustrin, startar tillsammans med Informationsteknik den nya digitala byrån Inadra. Målgruppen kommer primärt att vara mötesindustrin och man kommer att leverera både skräddarsydda digitala lösningar och arbeta med produkter, tex eventsystem.

De flesta eventsystem för proffs har många år på nacken. Inadra har nu möjligheten att ta fram ett helt nytt och modernt system från grunden med hjälp av 25 års branscherfarenhet. Det innebär högre säkerhet, bättre och snabbare teknik samt fler och enklare funktioner som tidigare inte varit möjliga. Det ska också vara enkelt att komma igång med, även om man är en liten arrangör eller event manager på ett större företag.

– Informationsteknik är en stark och stabil partner för tillväxt med lång erfarenhet i mötesindustrin, både för möten och mötesplatser och vi ser direkt hur vi kan komplettera varandra i våra leveranser, säger Michael Westerberg VD Inadra.

– Det är väldigt intressant att vi nu har ytterligare ett ben med mjukvarulösningar i vår affär och totalt kan leverera bredare lösningar i framtiden som innehåller både hårdvara och mjukvara, säger Patrik Camp, VD Informationsteknik.

För mer information, kontakta:

Michael Westerberg, Inadra
0733-40 40 88, michael.westerberg@inadra.se

Patrik Camp, Informationsteknik
0703-46 63 06, patrik.camp@informationsteknik.se